ALIANÇA

Siemens, empresa multinacional d'origen alemany i líder en tecnologia, ha segellat una aliança estratègica amb la nostra companyia Einsmer, dedicada a l'elaboració de programari, per al desenvolupament conjunt del "Sistema M7 Interterritorial de Seguretat Ciutadana i Urbana". És una empresa que ha apostat fort per les Ciutats Intel·ligents o Smart Cities que són capaces d'utilitzar la

tecnologia de la informació i comunicació (TIC) amb l'objectiu de crear millors infraestructures per als ciutadans, com són la ciberseguretat i la participació o interacció de la ciutadania. En definitiva, és la combinació de persones i tecnologia per fer més segures les ciutats.

INICIATIVA LOCAL

Tant Siemens com Einsmer, ubicades a Cornellà de Llobregat, al Baix Llobregat, porten cooperant des del 2018 i la consolidació de l'aplicació ha accelerat la signatura d'aquest acord per reforçar les possibilitats de l'ecosistema integrant els programaris de gestió d'accessos, SiPass i de vigilància, Siveillance, sota els estàndards de ciberseguretat més alts. L'objectiu primordial és consolidar el sistema M7 Citizen Security i donar suport a la seva expansió.

Einsmer s'alia amb Siemens per llançar el sistema
de seguretat per a Smart cities ‘M7’

Xarxa de territoris interconnectats

Es tracta d'una iniciativa de enginyeria social i tecnològica amb origen a Barcelona, ​​l'objectiu del qual és crear una xarxa de territoris segurs a través d'una ràpida comunicació en matèria de seguretat ciutadana i urbana, gràcies a la tecnologia Smart i Internet on things (IOT), que permet connectar dispositius, com ara telèfons intel·ligents o automòbils, que porten incorporats programari i altres tecnologies per tal de connectar-se i intercanviar dades amb altres dispositius o internet.

AQUEST ÉS L'ORIGEN

TECNOLOGÍA
PUNTUA

“La firma de esta alianza estratégica con Siemens, nos da el respaldo y la fortaleza de una compañía centenaria, que desarrolla tecnología puntera en el ámbito industrial y de las infraestructuras inteligentes. Puede incorporarse al día a día para crear entornos más seguros”.

José Antonio Gallego Soto, consejero delegado y director de Innovación en Einsmer.

“La integración de nuestro portfolio de seguridad de las infraestructuras es escalable para ciudades, haciéndolas más inteligentes y seguras. Alianzas de este tipo con compañías tan innovadoras como Einsmer demuestran nuestro compromiso con el desarrollo de España, donde Siemens llegó hace 126 años”.

Fernando Silva, director general de Siemens Smart Infraestructure para España y Portugal.

Red de Cooperación

Des del 2013, Einsmer ha desenvolupat un Sistema de comunicació bidireccional entre la ciutadania i la xarxa d'administracions locals participants. des de l'origen de l'aplicació per a smartphones (Android, iOS i també amb versió per a escriptori), destinada a la cooperació entre la ciutadania, les forces de seguretat i l'administració local. Actualment Einsmer compta amb 17 municipis de l'àrea de Barcelona, ​​creant un ecosistema de ciutats en xarxa format per més de 130.000 persones usuàries i 3.500 infraestructures.

17

municipis AMB

+130M

Usuaris

3.500

infraestructures

Es tracta de l'ús de diferents aplicacions creades per ser utilitzades a diferents dispositius i desplegades per tota la ciutat. Com a exemple, l'App M7 per a Smartphones, és una aplicació de maneig senzill, intuïtiu i ràpid que ens permetrà contactar de forma immediata amb el cos de seguretat oportú per comunicar qualsevol urgència, incidència, moure'ns per un territori amb més seguretat o estar informats de qualsevol esdeveniment -local o interterritorial- que pugui ser interessant per a nosaltres en qualsevol moment. El projecte facilita la comunicació entre la ciutadania i la seva administració local a través de la policia de proximitat -Guàrdia Urbana i Policies Municipals- gràcies a la creació d'una potent xarxa interterritorial.

El Sistema M7 i les seves comunicacions
ciutadanes funcionen a tot el món