AVIS LEGAL

Einsmer Business Designer, S.L. (d'ara endavant Einsmer) es la societat titular d'aquesta web.

És intenció d'Einsmer oferir en tot moment una informació certa i actualitzada de tots els seus continguts. Tanmateix, aquesta informació pot contenir incorreccions tècniques o errors tipogràfics. Einsmer no es responsabilitza de la veracitat de la informació continguda en el web referent a tercers.

Einsmer no pot garantir que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels possibles danys causats per accedir al web o per la impossibilitat d'accedir a ell.

En el cas de continguts publicitaris o patrocinats, els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d'assegurar-se que el material remès per a la seva inclusió a la pàgina web compleix la normativa que en cada cas puguin ser d'aplicació. Einsmer no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts d'aquest web (incloent, a títol merament enunciatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i software, així com el seu disseny i codis font) són propietat intel.lectual d'Einsmer o, en el seu cas, de tercers, llevat que s'especifiqui el contrari, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

Per tant, el seu contingut no podrà ser objecte de cap manipulació (modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació, traducció, etc.) per part de l'usuari o de tercers, ja sigui total o parcialment, sense l'expressa autorització per part d'Einsmer, llevat que s'indiqui el contrari. Seniorclass i les marques, signes distintius i logotips, que apareixen en el web són titularitat d'Einsmer, o en el seu cas, de tercers, llevat que s'especifiqui el contrari, i es troben degudament registrats.

Tractament de les dades

Einsmer Business Designer, SL, garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris y el seu tractament automatitzat d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 desembre, de Protecció de dades de carácter personal. Els usuaris podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició, mitjançant comunicació adreçada a Einsmer, SL, Parc de la Infanta, s/n (interior) Torre de les Roses -Can Camprubí- 08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) indicant Ref. LOPD, o a través de correu electrònic dirigit a lopd@Einsmer.com

Informació General

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem de les següents dades:

Einsmer Business Designer, S.L. (CIF: B61808127)
Parc de la Infanta, s/n (interior) Torre de les Roses - Can Camprubí

E-mail: Einsmer@Einsmer.com