M7 CITIZEN SECURITY

SEGURETAT GLOBAL I SENSACIÓ DE SEGURETAT

El 2012, a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i liderada per les ciutats més influents a la regió, neix una iniciativa pionera a Europa i probablement al món.

Es tracta d'aprofitar el fort impacte i socialització de les tecnologies smartphone per, des de la cooperació ciutadana en xarxa, articular el sistema de seguretat més potent i ampli a cada circumstància i temps. A més, es tracta d'un Sistema en contínua evolució, a la primera línia de la seguretat urbana i ciutadana: la nostra administració local.

És una iniciativa ciutadana, conscient de la importància de la nostra implicació en la seguretat col·lectiva. Amb això sumem: ciutadans, en els diferents rols socials, policia de proximitat (Guàrdia Urbana) i la implicació determinant de les institucions municipals.

Altres aplicacions importants neixen posteriorment des de la seguretat de l'Estat. Al nostre parer, perfectament complementària a «M7 Seguretat Ciutadana». Una iniciativa i resposta del món local a la seguretat global.

Durant cinc anys hem provat i evolucionat el sistema, l‟Aplicació d‟ús ciutadà, el sistema de gestió policial, la cooperació interdepartamental, la coordinació entre territoris, etc. L'èxit obtingut amb aquesta ambiciosa iniciativa ciutadana ens obliga a liderar una posada en escena global. Presentar a les Institucions Europees, un model de cooperació 26 en matèria de seguretat basat en els mateixos principis de la construcció d'una Europa social i federal: la Unió.

Descobreix el M7

XARXA INTERNACIONAL DE SEGURETAT CIUTADANA I URBANA

Àrea

Barcelona Metropolitano,
Osona, Maresme, Girona.

Origen 7 Municipis

Cornellá de Llobregat,
L’Hospitalet de Llobregat, El Prat
de Llobregat, Esplugues de
Llobregat, Sant Feliu de
Llobregat,Sant Just Desvern,
Gava.

Actualment

Castelldefels, Sant Boi de Llobregat,
Sant Vicenç dels Horts, Santpedor,
Santa Coloma de Gramenet, Vic,
Premià de Mar, Tiana, Olot.

Població

858.237

Usuaris

+130.000

Comerç
& Negoci

+3.500

+ infraestructures crítiques

Innovació

Programa de Persones Vulnerables

Premis

Índia 2013, Reconeixement Premis Metropolis.
Associació mundial de les grans
metròpolis

Premi Madrid 2016 a la Millor Innovació
Social

NETWORK EYES

VIDEOVIGILÀNCIA
NO INVASIVA

COOPERACIÓ
CIUTADANA A
TEMPS REAL